Döbbenetes vallomás! Minden létező drogot kipróbált a magyar sztár

drog börtön függőség Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy élet is kevés lenne ennyi bűncselekményre, amit az ország egyik kedvenc színésze, Szabó Győző elkövetett. A 42 éves sztár 31 éves koráig szinte minden létező drogot kipróbált, orvosi receptet hamisított, autót lopott. Most, hogy 11 éve tiszta, mindent bevallott.

Átalakítunk! Szexi nő lett a visszafogott Jankából! Kattints a galériáért!


nem először mesélt zűrös múltjáról

cooltv.sajtoklub.tv/Bársony Bence
cooltv.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Ha börtönbe kerülök, biztosan összeroppanok, mert semmiféle kötöttséget nem bírok elviselni" - mondta a színész a bulvárlapnak. A könyvet, amelyben őszintén vall a tetteiről, állítólag azért írta meg, mert a lánya 15 éves lett. "Ebben a korban már előkerülhet a füves cigi a suliban, vagy gina kerülhet észrevétlenül a pohárba, és ez zavar egy 'kicsit'. A mi drogos világunk nyílt sisakos volt, ez viszont sunyi. Örülök, hogy kiírtam mindent magamból" - nyilatkozta a Blikknek a sztár, aki ma már sokkal jobban odafigyel magára.

Tipp! Levetkőztették Sarka Katát. Kattints a galériáért!





Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.