Kim Kardashian apró bikiniben pózolt - nekiestek a követői

Kim,Kardashian,Wearing,Dress,By,John,Galliano,Attends,2023,Time100
Shutterstock/Copyright (c) 2023 lev radin/Shutterstock. No use without permission. - lev radin
kritika fürdőruhadivat Kim Kardashian
Kígyómintás bikiniben mutatta meg alakját a botrányhősnő, kapott érte hideget-meleget.

Kim Kardashian megosztott néhány pikáns képet egy közelmúltban történt bikinifotózásról. A milliárdosnő a fotókkal saját ruha- és fehérnemű márkáját népszerűsíti, amelyet Emma Grede divattervezővel együtt hoztak létre. Alakformáló plus size termékeikkel a testpozitivitást valamint az önelfogadást hirdetik.  

Ennek ellenére, a fotók nem váltottak ki egyértelműen pozitív visszhangot, a követők egy része ugyanis nekiesett Kimnek.  

„Ezek a fürdőruhák mindig túl kicsinek és szorosnak látszanak. Fájdalmas lehet a viselésük.” 

 „Elég sok filter van a képeken...” 

„Add fel, kislány! Te már múlt idő vagy.” 

„Kim gyönyörű, de ezek a képek túlszerkesztettek, a fürdőruhák pedig nagyon szorosak.” 

„Az egész nő teljesen műanyag!” 

„Pornós kinézet! Szegény gyermekei!” 

Ilyen, és hasonló beszólásokat kapott szexinek szánt képeire Kim, aki valószínűleg nem erre számított, amikor kígyóbőr mintás fürdőruhájában lebiggyesztett ajakkal fetrengett a földön, a fotós kamerája előtt pózolva. A legtöbb bírálatot egyébként azért a képért kapta, amelyen kígyómintás alsója fölé egy hasonló színű pántot tekert, elszorítva ezzel a hasát.  

Meglepő hajszínre váltott

„Nagymama megpróbál vonzó maradni" - kötött bele egy kommentelő a 43 éves sztárba, akit valószínűleg nem hoznak zavarba a bántó megjegyzések - hozzászokott már a pályája során. Ráadásul olyanokból is akad bőven, akiknek tetszenek a megosztott képek: közel 900.000 lájkot kapott zsebelt be. 

Bár a sztár csak most tette fel közösségi oldalára a képeket, a fotózásra korábban kerülhetett sor, ugyanis Kim Kardashian legutóbb azzal sokkolta az internet népét, hogy drasztikusan megváltoztatta külsejét, és az utóbbi időben platinaszőke hajjal mutatkozott.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.