Bereczki Zoltán fogyás Szinetár Dóra szakítás szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán érzelmileg nagyon rossz passzban van, miután szakított Szinetár Dórával.

A művészházaspár néhány hete jelentette be a különválását. Pár napja pedig az is kiderült, Szinetár Dóra egy nős kollégájába szeretett bele, erről bővebben itt olvashatsz. Bereczki Zoltán azonban nem hagyta el magát: feszített tempóban dolgozik. Barátai azonban féltik, mert láthatóan fogyni kezdett az amúgy is sovány énekes. A színész-énekes a munkába menekült, a barátok szerint Bereczkinek jót tesz a munkaterápia, de az már aggasztó, hogy nem eszik rendesen.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"A nagy hajtásban sokszor elfelejt enni, vagy a lehangoltsága miatt talán nem is éhes. Mindig is kifejezetten vékony alkat volt, de most még a szokásos súlyából is veszített. Rendkívül fegyelmezett, nem sajnáltatja magát, hihetetlenül koncentráltan dolgozik, de akik nincsenek vele együtt nap mint nap, azonnal felfedezik, hogy vesztett a súlyából" - mesélte Zoltán egy ismerőse a Borsnak.

A barátok szerint nem érte váratlanul Zolit a szakítás, ahogy Makranczi párját sem, hisz már hónapokkal ezelőtt kiborult a bili. Mire a közvélemény tudomást szerzett a szakításról és az új szerelemről, az érintettek már régen tisztázták otthon a viszonyokat. Zalán és párja, Edina sem most szakított - írja a Bors. "Sosem volt Zalánnak felesége, nem vette el gyermeke anyját. Arról nem is beszélve, hogy Edina nem az újságokból értesült a dolgokról. De ennél többet azonban nem kívánok mondani, az érintettek joga a magánéletükről nyilatkozni" - mesélte a napilapnak egy bennfentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.