Apró vámpírok, akiknek csak a véred kell!

parazita élősködők kutya bolha házikedvenc macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bolha egy külső élősködő, egy parazita, ami csak élő szervezetből való táplálkozással tudja fenntartani saját magát. Ha hatékonyan véded tőlük házikedvenced, akkor mindent megtettél az egészség érdekében.
Tüdőférgesség: Már Magyarországon is!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130108-magyarorszagon-is-kimutattak-tudofereggel-fertozodott-allatot-a-parazitologusok.htmlMacskagazdik figyelem: ezt ne adj a cicádnak enni!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121218-sok-macska-az-gazdaja-megmaradt-etelet-eszi-pedgi-sztamos-etel.html4 érv, ami a macska ivartalanítása mellett szólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121203-macskak-ivartalanitasa-fontos-vagy-sem-az-allatorvos-valaszol.htmlTélálló kutyaház: Így védd a kutyád a hidegtől!http://www.life.hu/anyaskodj/20121211-telallo-kutyahazzal-vedd-a-kutyad-a-hidegtol.htmlElkobozhatják a mikrochip nélküli kutyákat jövőre!http://www.life.hu/anyaskodj/20121126-figyelem-elkobozhatjak-a-mikrochip-nelkuli-kutyakat-januartol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.