betegség szex LifeNight orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valaki könnyen, valaki nehezen, de átéli. Valaki csak álmodozik róla és van, akinek akár napi 50 is jut belőle - mint ahogy Amandának is. A fiatal lány azonban inkább átokként, mint ajándékként tekint ritka rendellenességére.

Olvasd el ezt is! Zarának naponta 500 orgazmusa van


Naponta akár 50 orgazmus is megkeserítheti az életét annak a 22 éves floridai nőnek, aki egy ritka betegségtől szenved - írja a The Sun. A bolti eladóként dolgozó Amandának elég egy rezgő mobiltelefon, egy klubban hangosan dübörgő zene vagy akár egy autókázás, bárhol és bármi képes lehet az orgazmusig repítni a fiatal lányt. Sok nő irigyli Amanda különös állapotát, ő azonban úgy érzi, átok ez a furcsa rendellenesség. "Egyáltalán nem kellemes, egyre inkább kínt jelent számomra. Teljesen átvette az irányítást az életem felett, olyan, mintha egy rémálomban élnék" - számolt be érzéseiről Amanda, aki szinte állandó késztetést érez a maszturbálásra.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Orgazmus élő adásban (18+)



"Egy nap akár 50 orgazmusom is lehet, egy órán belül akár 5 vagy 10 is. Ráadásul akárhol megtörténhet, még akkor is, ha épp barátokkal vagyok, vagy nyilvános helyen. Ez olykor nagyon kínos tud lenni. Egyúttal pedig meg is öl odabent - már az öngyilkosságot is fontolgattam." Amanda nyolcéves kora óta szenved a Persistent Sexual Syndrome (PSAS) nevű betegségtől, vagyis az állandó szexuális izgalmi szindrómától. Ez a ritka rendellenesség akár már pubertáskor előtt jelentkezhet, és a legkisebb inger hatására a csúcsig repítheti a beteget.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.