Bokájára varrták egy férfi kézfejét

Forrás: Thinkstock -
operáció munkahelyi baleset műtét Kína végtag boka sérülés kézfej
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várnia kellett a baleset közben levágott kézfejének visszavarrására egy férfinak, akinek - hogy megmentsék a levágott végtagot - a végső műtétig a bokájára rögzítették a testrészt.

Egy bizarr sürgősségi eljárás része volt, hogy egy balesetet szenvedett férfi kézfejét a bokájára rögzítették - a képeket ide kattintva nézheted meg a nem mindennapi szerencsétlenségről. A kínai Hunan tartományban élő Xiao Wei munkahelyén vágta le a kezét.

Forrás: Thinkstock
Jaj! Túladagolta a Viagrát, amputálták a péniszéthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130927-egy-delkolumbiai-ferfinek-le-kellett-vagni-a-peniszet-tuladagolta-a.htmlNem tudja a díva, hogy amputálták a lábát!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110116-nem-tudja-a-diva-hogy-amputaltak-a-labat.htmlÍgy védd ki a baleseteket télenhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131206-az-orszagos-mentoszolgalat-alapitvany-tanacsai-telre-hogy-elkeruljuk-a-baleseteket.htmlEgy térfigyelő kamera is rögzítette Paul Walker autóbalesetéthttp://www.life.hu/legykepben/20131203-egy-terfigyelo-kamera-is-rogzitette-a-hetvegen-a-halalos-iramban-cimu-filmek-sztarjanak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.