Rendőrt hívtak Hajdú Péterékre

forrás: Life.hu -
Sarka Kata baleset ügyelet Ausztria rendőr síelés Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, néhány nappal ezelőtt baleset szenvedett családjával Ausztriában Hajdú Péter. Az ütközést akkor Facebook-posztban írta meg Mr. Frizbi, most azonban elárulta, mi is történt valójában.

Beteg feleségével sietett az ügyeletre a családjával Ausztriában vakációzó Hajdú Péter, amikor autóbalesetet szenvedett. A tévés leparkolt, majd hátulról beleszaladtak egy másik kocsival. Rendőrt kellett hívni a helyszínre, tudta meg a Bors.

forrás: Life.hu

"Már betegen indultunk neki a síelésnek. Kata fájdalmai még akkor sem enyhültek, amikor megérkeztünk Auszt­riába. Nagyon erősen fájt a feje és a homloka, ezért beültettem a kocsiba, és indultam vele az ügyeletre" - árulta el Hajdú.

"Épp hogy lefékeztem az orvosi ügyelet előtt, amikor egy helyi férfi hátulról belénk csapódott a Volkswagenjével. Ráadásul nem ismerte el, hogy ő hibázott, és rendőrt hívott, miközben nekem azzal kellett volna foglalkoznom, hogy minél előbb orvos elé kerüljön a beteg feleségem" – bosszankodott Hajdú, aki végül eljutott Katával a rendelőig. Kiderült, hogy feleségének arc- és hom­lok­üreg­gyul­la­dása van, Kata azóta jobban érzi magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.