Hajdú állítja, Toncsi reggelente cefreszagú volt

szennyes exbarát botránykönyv visszavágás szerelem Bálint Antónia showman Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A showman nem bírta tovább szó nélkül hagyni Bálint Antónia botránykönyvét és visszavágott.

Hajdú Péter megelégelte, hogy Toncsi minden szennyesét kiteregeti, és kendőzetlenül vall volt szerelmeiről botránykönyvében. Péterről például azt állítja, megkérte a kezét, amit a műsorvezető határozottan tagad. Most pedig Hajdú is közzétette, milyen Toncsival egy szerelmes este.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Most akkor én is írjak egy könyvet arról, hogy egy nő esetében az alkoholizmusnak milyen fiziológiai és pszichikai hatása van? Hogy nem bírtam elviselni a reggeli cefreszagot, de elhagyni sem akartam, mert féltem, hogy kárt tesz magában? Volt, hogy ketten vittük haza a borgőzös leheletű és járni nem tudó 'kedvest'. Nem, nem teszem, nem stílusom és olyan ócska lenne!" - írja Péter a közösségi oldalán.

Az egykori szépségkirálynő a Life.hu kérdésére a következőképpen reagált a kínos üggyel kapcsolatban: "Miután nem volt név a poszthoz, nem ismertem magamra, és kizártnak tartom, hogy rólam lenne szó. Rólam nem írhatott ilyet, velem olyan nem történt soha, hogy két embernek kellett hazarángatnia. Sok barátom jött el a könyvbemutatómra és nagyon viccesnek találták még a feltételezést is. Sajnálom, hogy valakibe ennyi fájdalom és irigység szorult. Vannak emberek, akik megpróbálnak belerondítani mások életébe a vélt sérelmeik miatt. A könyvem még meg sem jelent, de már most többen félnek tőle. De miért is retteg Hajdú? Nincs oka, és arra sem, hogy hazugságokat terjesszen. Lehet, hogy a feleségéről írt posztot, és a jövő héten kiderül, hogy szakítanak, mert nem tudta elviselni az alkoholmámort".

Volt szerelme verte meg Bertók Mayát?http://www.life.hu/legykepben/20131117-bertok-maya-egykori-szepsegkiralynot-megverte-volt-szerelme.htmlToncsi Sebestyén Balázsról álmodikhttp://www.life.hu/legykepben/20131117-balint-antonia-beszelget-a-vunderson-es-zuperszexi-musorban.htmlHó helyett sok eső lesz jövő hétenhttp://www.life.hu/legykepben/20131117-heti-idojaras-elorejelzes-november-18tol.htmlNem felejtik Krasznai pornós múltjáthttp://www.life.hu/legykepben/20131117-az-xfaktor-versenyzojenek-geszti-peter-mentoraltjanak-nem-felejtik-el-a.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.