Stabil Psota Irén állapota, barátai azonban aggódnak

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
színésznő stabilizálás Psota Irén keringési zavarok kórház szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén szívinfarktussal kórházba szállított színésznő állapotát stabilizálták. Azóta a kórház pontosította, mi is történt.

Ahogy a Life.hu is megírta, Psota Irén kétszeres Kossuth-díjas színművésznőt szombat éjjel súlyos akut keringési betegség miatt a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetbe szállították.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Az MTI legújabb közleménye szerint a nemzet színészének állapota az azonnali orvosi beavatkozást követően stabil. Az intézet kiemeli, hogy a "művésznő gyógyulásához a számára biztosított nyugalom elengedhetetlenül szükséges" - ezért kérik a sajtó megértését.

További tájékoztatást a kórház később ad Psota Irén állapotáról. Az RTL KLub Fókusz című műsorában a művésznő pályatársai meséltek a közös élményekről:

Elbűvölő fotósorozat menhelyes kutyákrólhttp://www.life.hu/news/20140324-jessica-trinh-amerikai-fotografus-fotosorozata-menhelyes-kutyakrol.htmlEgy amerikai fényképész fotósorozatával akar segíteni a menhelyen élő kutyáknak, hogy új otthonra találhassanak.NewsOrigoBea asszony megdöbbentő vallomásahttp://www.life.hu/news/20140324-bea-asszony-megdobbento-vallomasa-a-megcsalasrol.htmlNem válik és nem is haragszik igazán, amikor megcsalja a férje - vallotta be egy televíziós interjúban Gáspár Győző felesége, Bea asszony, írja a Blikk.News--Csúnyán megégett a világsztár! - Fotó!http://www.life.hu/news/20140321-leegett-miley-cyrus-bore-floridai-napozasa-kozben.htmlA fiatal énkesnő két fellépése között furcsa ruháival és pornófilmbe illő jelenetivel szokta sokkolni a népet, ezúttal viszont egy teljesen más jellegű képet töltött fel magáról a Twitterre. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.