Eszményi Viktória műtét Cseh-Szakál Tibor sérülés endoszkóp Szombat esti láz térd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a Szombat Esti Láz alatt sérült meg, ezért endoszkópos beavatkozással műtik a térdét.

Ahogy a Life.hu is megírta, az énekesnőnek először a bordája sérült meg, most pedig kiderült, a térde is maradandóan károsodott – írja a Bors.

Forrás: MTI

„Részleges térdszalag-szakadásom van, nem kerülhető el az operáció" – számolt be az állapotáról Viktória, akire profi táncpartnere, Cseh-Szakál Tibor ugyan nagyon vigyázott a próbák alatt, mégsem tudta elkerülni a sérüléseket.

„Korábban gerelyhajító voltam, a Testnevelési Főiskolára is jelentkeztem. A jobb lábam volt az úgynevezett rúgó lábam, ezért nagyobb megterhelést kapott, mint a másik. Ez a megterhelés miatti kopás jelentkezett most is az intenzív edzések alatt. A műsor idején kétszer kellett vizet leszívni a lábamról" – folytatta az énekesnő, akit jelenleg a vízilabda-válogatott orvosa kezel.

"Endoszkópos műtéttel kell helyreállítani a szalagokat, vagyis nem nyitják fel a térdemet, így valószínűleg már aznap elhagyhatom a kórházat. Eddig nem fájt a térdem, de most egy óra vezetés után nagyon is érzem, ezért szeretném, ha minél előbb, még a nyáron meglenne a műtét" – magyarázta Eszményi.

Öt nagyvárosban menthetsz ma életethttp://www.life.hu/drlife/20140530-az-orszagos-verellato-szolgalat-es-a-magyar-voroskereszt-majus-31-en-verado-napot-szervez-5-varosban.htmlAz Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt május 31-én véradó napot szervez Budapesten, Debrecenben, Győrben, Pécsen és Szegeden. 1200 véradót várnak.Dr. Life--Megműtötték Medveczky Ilonáthttp://www.life.hu/drlife/20140523-medveczky-ilonat-revukiralynot-megmutottek-mert-epekove-volt.htmlA díva önszántából vonult kórházba, még mielőtt nagyobb baj lenne, mert időzített bomba ketyegett a szervezetében.Dr. Life--Veszélyes vírus támadta meg Larion Zoéthttp://www.life.hu/drlife/20140409-larion-zoe-modellt-muller-attila-musorvezeto-baratnojet-veszelyes-virus-tamadta-meg-es-halalkozeli.htmlA modell súlyos bélgyulladást kapott. Napokig 40 fokos lázzal és halálközeli élménnyel küzdött. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.