hátfájdalom Alain Delon kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erős hátfájással kórházba került Alain Delon. A 78 éves francia filmsztárt megműtötték, de betegségéről és állapotáról nem tudni részleteket.

A francia média értesülései szerint a színész vasárnap délután hívott mentőket elviselhetetlen hátfájdalmak miatt. A Lariboisiere kórházban "nagyon komolynak" ítélték meg az állapotát, és már másnapra sürgősségi műtétet írtak ki - írja az MTI.

Forrás: AFP

A színész tavaly szeptemberben - és már 2012 tavaszán is - szívritmuszavarral került kórházba, ebből kikezelték. Tavaly nem egészen egy hónappal a kórházból való távozása után már turnéra indult az Egy közönséges nap című színdarabbal lánya, Anouchka oldalán.

Őrült, bolond, elmebeteg - ki dönt a kötelező kórházi kezelésről? http://www.life.hu/drlife/20140805-a-pszichiatriai-beteg-combinos-gyilkos-felkavarta-az-indulatokat.htmlMinden kerületnek, de minden településnek is megvan a maga ”bolondja”. Valaki, akit jól ismernek a környéken, aki néha furcsa, máskor ijesztő, és akit stigmatizált már a környezet. Kicsit bolond – mondják róla, résnyire nyitott szemmel méregetik, ha lehet, elkerülik, és a gyerekek lelkére kötik, hogy ők is tartsák a három lépés távolságot. De senki sem tudja igazán, hogyan viszonyuljon a jelenséghez, hiszen nem lehet tudni, veszélyes-e az utcán kóborló, hadonászó beteg, vagy hol jön el az a pont, amikor veszélyessé válik. Mert ez is megtörténhet.Dr. Life--Íme, néhány trombózishoz vezető ok - listavezető a genetikai hajlam?http://www.life.hu/drlife/20140728-a-trombozis-okai-megelozese-megoldasok.htmlJanuár elseje óta már nem szívesen írnak fel az orvosok fogamzásgátló gyógyszert azoknak a nőknek, akik nem estek át egy trombózismutáció-vizsgálaton. Mivel alattomos betegségről van szó, azoknak is érdemes lehet megvizsgáltatni magukat, akik nem rendszeres gyógyszerszedők.Dr. Life--Megmenthették volna Brittany Murphy-t?http://www.life.hu/drlife/20140806-brittany-murphy-t-megmenthettek-volna.htmlDiana hercegnő patológusa, dr. Richard Stepherd szerint ha egy nappal korábban orvoshoz szállítják a színésznőt, nagy valószínűséggel még ma is élhetne.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.