Az Éjjel-nappal Budapest Vandáját egy korábbi sportsérülés miatt műteni kell, így előreláthatólag kénytelen lesz felhagyni nagy szerelmével, a rúdugrással.

Vanda két éve sérült meg. Rosszul lépett rúdugrás közben az elrugaszkodáskor, és emiatt, ahogy hajlott a rúd, hátrafelé rántotta ki a vállát. Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője azonban akkor ment el orvoshoz, mikor már nagyon elviselhetetlen volt a fájdalom.

Forrás: RTL Klub

Azonnal műtétre küldték, ahol kikaparták az összes porcot, hogy ne morzsolódjanak tovább. A nem megfelelő gyógyulás miatt most három centivel lejjebb van a sérült válla, és komoly gerincferdülése lett. Hónapok óta úgy érzi, hogy leszakad a háta a fájdalomtól, ezért újra elment az orvosához, aki azt mondta, újra operálni kell, mert ha nem csavarozzák össze, rámegy a háta.

Forrás: RTL Klub

„Izgulok nagyon, meg félek, miből tartom el magam, mivel a műtét után négy hónapig feküdnöm kell. A kezem sem mozgathatom a gyógyulás érdekében! Ami ennél is szomorúbb, úgy néz ki, a műtét után nem rúdugorhatok többé, pedig gyermekkorom óta brutálisan szerelmes vagyok ebbe a sportba. Nagyon fog hiányozni, így már az olimpiára sem jutok ki, pedig szerettem volna folytatni" – mesélte szomorúan Vanda a Borsnak