Christie Swadling minden vágya az volt, hogy egy legyen a Victoria's Secret csodaszép angyalai közül. Kis híján az életébe került.

A most 18 éves Christie Swadling megszállottja volt a Victoria's Secret szexi modelljeinek. Olyannyira, hogy 12 évesen elhatározta: úgy akar kinézni, mint példaképe, a szépséges és karcsú Miranda Kerr.

Forrás:Instagram/ChristieSwalding

Extrém diétába kezdett, napi 200 kalórián élt, mindemellett hetente hatszor edzett napi 4 órákat, a végére pedig vékonyabb volt, mint a fehérneműmárka egykori modellje.

Diéták, amelyeket ne próbálj ki 2015-ben
Még ha lassan is indul be a fogyás, akkor se kezdj nullkalóriás étrendbe! A Life.hu ITT mutatta be azt az 5 diétát, amelyet a legrosszabb étrendek közé soroltak az amerikai DASH szakértői.

„Olyannyira lesoványodtam, hogy gyakorlatilag a halálos ágyamon voltam. A 17. születésnapomat a kórházban töltöttem, annyira alultáplált voltam. Az orvosok nem értették, hogyan tudtam lábra állni és egyáltalán életben maradni" – mondta az éveken át anorexiával küzdő lány a Barcroft TV-nek.

Forrás: Instagram/Christie Swaling

Az ausztrál Christie mára egészséges, és reméli, történetével mások szemét is felnyitja: a kifutókon végigvonuló és magazinokban mosolygó modellek nem egy egészséges, követendő példa.