Halálos vírussal küzdött Dundika

Forrás: Zsigmond László/Life.hu -
betegség Hajni Dundika Majka halálos betegségek rotavírus vírus fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka párja, Hajni nehéz időszakon van túl, ugyanis elkapott egy makacs vírust, a rosszullétek pedig egyre fokozódtak.

Dundika betegsége egy gyomorrontással indult, és akkor még nem gondolta, hogy nagy a baj. Amikor már egy napja nem javult az állapota, hanem rosszabb lett, és már aludni sem tudott, akkor párja, Majka hívta az ügyeletet – írja a Story.

Forrás: Zsigmond László/Life.hu

"Az orvos rövid időn belül kiderítette, hogy egy rotavírus okozza a tüneteket" – mesélte Hajni, akinek az első injekció enyhítette a tüneteit, de a betegséget nem szüntette meg. "Még napokig nem tudtam enni, és szörnyen éreztem magam. Szükségem volt a testi-lelki támogatásra" – tette hozzá a lány, akinek gyógyulásához nagyban hozzájárult Majka gondoskodó és féltő szeretete.

Mindent a rotavírusról

A Life.hu cikkéből megtudhatod, hogy máig számos tévhit él Magyarországon a rotavírus-fertőzésekkel kapcsolatban. Pedig kisgyermekkorban a lázzal, hányással, hasmenéssel járó betegség rendkívül gyorsan kiszáradáshoz, és akár életveszélyes állapothoz vezethet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.