Gondoltad volna? Így készül Judy a bikiniszezonra

Forrás: Szabó Balázs/Life.hu -
Judy betegség Groovehouse egészség énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Judy, a Groovehouse gyönyörű énekesnője kislánya, Maja születése óta az egészséges életmód elkötelezett híve lett. Olyannyira, hogy karrierjének építése mellett kiemelt módon figyel az egészségmegőrzése is. A különleges hangú énekesnő elárulja, hogyan hozza magát ragyogó formába a bikini-, és koncertszezonra, illetve azt, hogy családját miképpen tartja mindig egészségben.

"Egy gyermek érkezése gyökerestül képes megváltoztatni egy nő életét. Amióta a kislányom, Maja megszületett, róla szól minden, az egész életem, karrierem igyekszem úgy alakítani, hogy az számára a legideálisabb legyen.

De természetesen ez az együttes életében a legaktívabb időszak, beindult a nagy koncert-szezon, így a nyár folyamán gyakorlatilag bejárjuk az országot, valamint a főváros legfontosabb szórakozóhelyeit, színpadait és óriási retro bulikat csapunk. Mivel a nyár beköszöntével nemcsak a nagy koncert-, de a bikiniszezon is kezdetét veszi, úgy érzem még inkább elérkezett számomra az idő, hogy a télen felrakódott kis plusztól megszabaduljak" - kezdi az énekesnő.

Forrás: Szabó Balázs/Life.hu

Judy elárulta, hogy a kislányával való terhesség alatt jócskán felszedett magamra, aztán ahogy megszületett Maja, nagyon tudatosan kezdte el a kilók lefaragását, így rövid idő alatt több mint 20 kilótól szabadult meg. "Az elmúlt időszakban ismét felcsúszott egy kis felesleg, azonban most úgy érzem gyerekjáték lesz a fogyókúra. Ugyanis egy nagyon jó barátnőmtől, Erdélyi Mónikától hallottam egy szuper, új fogyókúrás módszerről, amelynek segítségével villámgyorsan, ám mégis könnyedén, a szervezetem sanyargatása nélkül tudok megszabadulni a felrakódott néhány plusz kilótól. Mónival mindig motiváljuk egymást a mozgásban, illetve a fogyásban, így természetesen azonnal megosztotta velem annak a zseniális új fogyókúrának, a a "receptjét", amelynek segítségével ő már több mint 10 kilótól megszabadult.

Hogy mi ez a módszer, és hogyan készülnek fel a sztárok a bikiniszezonra, kiderül a Napidoktor.hu cikkéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.