BB Évi édesanyja kifakadt: "Hagyják békén! Nyugalomra van szüksége. Mondják meg mindenkinek, hogy hagyják békén!"

kórház BB Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap álhírek terjetek BB Éviről, azt írták: meghalt. Édesanyja felháborodottan cáfolt és kijelentette, lánya jobban van, ma pedig arról olvashatunk, hogy családja azt szeretné, ha mielőbb szociális intézménybe kerülne a lány. 

Rokonai szerint túl korán engedték ki a kórházból BB Évit. Nem tudja ellátni magát, ezért otthon nem maradhat.

Terike Párkányi Évi édesanyja a Borsnak fakadt ki: "Nem én vagyok Évi gyámja! Hagyják békén! Nyugalomra van szüksége. Mondják meg mindenkinek, hogy hagyják békén! Nem akar nyilatkozni! Gyógyulnia kell! Nem velem lakik" - szögezte le feldúltan az asszony.

Forrás: Tv2

"Van gyámja, de nem tudom, hogy ki. Reggeltől estig dolgozom, az időnk csak arra korlátozódott, hogy megpusziljuk egymást. Úgy látom, nem tudja magát kontrollálni, nincs jó állapotban. Azt szeretnénk, ha az egyik szociális intézményben helyeznék el, Berzencére vagy Tabra, ahol hasonló betegekkel lehetne. Amúgy az édesanyja gondoskodik róla, a kisfiát, Jancsikát pedig a nagynénje neveli " - árulta el a napilapnak a lány egyik rokona.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.