Járókerettel ugyan, de már lépeget Rékasi Károly

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Barátok közt RTL Klub Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Járókeret segítségével már lépeget a súlyos balesetet szenvedett Rékasi Károly. Állapota stabil, a baleseti sebészeten folytatják kezelését.

"Természetesen sokat pihen, eszméletén van, saját maga lélegzik, kommunikál a környezetével, napról napra javul az állapota" – közölte az RTL Klub hétfőn. Elkezdődött a színész gyógytornás kezelése is - számolt be az Origo.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Lábra állt. Igaz, járókeret segítségével, gyógytornász felügyelete mellett, roppant fájdalmak közepette és hihetetlen erőfeszítéssel, de tipegve megtett pár apró lépést is" – számolt be a Bors, a színész névtelenséget kérő kollégiái véleménye alapján.

Rékasi Károly családja minden percben mellette van. Pikali Gerda és Détár Enikő egymásnak adja a kilincset a színész betegszobájánál, illetve fia és testvére is látogatja Rékasit. „Nekem egy a fontos, hogy Károly mellett legyünk, és az ő javulását segítsük. Ezenkívül a munkánkat is el kell látnunk" – mondta a Borsnak Rékasi Erika, Rékasi Károly testvére.

Az előzmények:

Rékasi Károly június 30-án súlyos motorbalesetet szenvedett. A Honvédkórház intenzív osztályán ápolták, a baleset során fejsérülést, valamint boka-, medence- és combcsonttörést szenvedett, ami miatt meg is műtötték. A héten már kommunikált látogatóival a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.