Híresek és megszállottak: sztárok fura függőségei

Forrás: AFP, stylepantry.com -
kóla függőség sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sikeresek, gazdagok, ismertek. Egy dolog közös bennük: furcsa szokásaik vannak, amelyekre olykor a világ összes pénzét sem sajnálnák. Vagy éppen olyan szinten függők, hogy már tudomást sem vesznek róla.

Csak legyen répa: Cheryl Cole

Forrás: AFP

A pop és R’n’b vonalon mozgó, tetovált brit énekesnő eredetileg Cheryl Ann Tweedy néven látta meg a napvilágot 1983 júniusában. Dolgozott már együtt will.i.am-mel, tagja volt a Girls Aloud együttesnek is, és tavaly pár hónap ismeretség után ment hozzá a pasijához. A te felmenőid is állandóan azt szajkózták, hogy ha sok sárgarépát eszel, besárgulsz? Úgy tűnik, Cheryl Cole szülei ezt elfelejtették a lányuknak mondani, aki

menthetetlenül sárgarépalé-függő lett.

Barátai szerint az énekesnő nyolc pohárral is képes meginni egy nap, bár ez nem feltétlenül jelent problémát, hiszen a sárgarépalé tele van vitaminokkal.

Cipők bármi áron: Megan Fox

Forrás: AFP, stylepantry.com
Forrás: AFP, Thinkstock

A válófélben lévő színész egyik filmszerepétől, a Vakszerencsétől nem áll távol az addikciója, ugyanis Ben szerencsejáték-függő – bár ő ezt tagadja. Nem ritka, hogy a sztár négy éjszakát pókerezik egy héten, játékainak kiadásai pedig 20 ezer dollárra (közel 5,5 millió forint) rúgnak. Nem kell őt félteni, hiszen nincsenek anyagi gondjai, de amikor

a Las Vegas-i High Stakes Poker versenyen 500 ezer dollárt (135 millió forint) vesztett el,

azt igazán megérezhette a pénztárcája.

A szoptatás rabja: Salma Hayek

Forrás: AFP, Thinkstock
Forrás: AFP, Thinkstock

Csoda, hogy a Twilight-filmek főszereplőjének még összes foga megvan, és nem cukorbeteg. Robert előszeretettel fogyaszt kólát, egy ismerőse szerint

képes akár 300 (!) diétás kólát is meginni

egy hónapban. Ráadásul a gabonapelyhet sem veti meg, így nem csodálkoznánk rajta, ha hamarosan komoly egészségi problémái adódnának. Robert csak így vélekedik erről: „Sosem voltam igazán szerelmes, de a cukros ételekkel közelebb kerülök ehhez az érzéshez" - mondta, mielőtt rátalált a szerelmére.

A sztárok sem tökéletesek!

Pluszmellbimbó, majomszabású test és leeső ujjak. Gondolnád, hogy ilyen problémákkal megküzdöttek vagy éppen együtt élnek egyes sztárok? Amikor már nem tudják kiengedni a gőzt, és túl sok a stressz, akkor közel kerülnek a halálhoz - elmondásuk szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.