Kislánya sírása ébresztette fel a kómában fekvő édesanyát

Forrás: Facebook/Lisa Carol Adams -
operáció édesanya kóma császármetszés szülés kislány sírás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi dolog történt egy észak-karolinai kórházban: Shelly Cawley-t újszülött kisbabája ébresztette fel kómájából.

Shelly Cawley tavaly szeptemberben adott életet kislányának, Rylannek. Az asszonyt császározni kellett, ám míg Rylan épen és egészségesen megérkezett a világra, addig édesanyja műtétje közben komplikációk léptek fel: egy vérrög miatt szülése után kómába került.

Amikor Shelly először karjaiban foghatta kislányát, elmondása szerint azt gondolta: sosem látott még nála szebbet Forrás: Facebook/Lisa Carol Adams

Az orvosok azt mondták, ha Shelly nem ad életjelet a maga módján, akkor nem valószínű, hogy életben tudják tartani a következő reggelig

Te nem is szültél igazán!

Világviszonylatban, így Magyarországon is egyre nagyobb arányban segítjük császármetszéssel világra gyermekeinket. Ma már a császármetszés a leggyakrabban végzett hasi műtét. A Life.hu itt foglalta össze a császármetész és a hüvelyi szülés tényeit és tévhiteit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.