A Hungary's Got Talent zsűritagjánál gyermekkorában fedezték fe, hogy súlyosan látássérült. Patrícia most a Best magazinnak mesélt őszintén a fogyatékosságáról. 

Súlyosan látássértült, és gyermekkora óta erős dioptriájú szemüveget visel a gyönyörű színésznő, akinél édesanyja fedezte fel, hogy valami nincs rendben a látásával. Patrícia azonban elhanyagolta a szemüveg viselését, miután az egyik unokatestvére csúnyán beszólt neki miatta. A felelőtlenségének azonban meglett a böjtje, ma már a saját férjét sem ismerné fel szemüveg nélkül. 

Forrás: Félvilág

"Sajnos ma már nyolcdiptriás lencse kell. Az a legnagyobb álmom, hogy reggel kinyitom a szemem, és látok, de bevallom, rettegek tőle, és hiába számít már rutineljárásnak, én még nem állok készen arra, hogy rászánjam magam az operációra. Előbb-utóbb persze nem lesz más választásom, ráadásul jóval könnyebb lenne az életem is" - mondta Patrícia, aki azt is hangsúlyozta, nagyon örül, hogy kislánya nem örökölte a fogyatékosságát, Hanna Lujza ugyanis tökéletesen lát. 

Kovács Patrícia: "Hiszek az eleve elrendelésekben"
Kislányos bája és nyitott természete szinte az első perctől elvarázsolja az embert. Kovács Patrícia, ami a szakmát illeti, nem tervez, hanem csak engedi, hogy áramoljanak felé a dolgok, hogy megtalálják a feladatok. Mert, mint mondja, hisz abban, hogy minden eleve el van rendelve. Olvasd el a Life.hu interjúját!