A mellrákkal küzdő Shannen Doherty-t nagyon megviseli a betegsége

mellrák Shannen Doherty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bevery Hills 90210 egykor sztárjának ez a második hivatalos megjelenése azóta, hogy bejelentette: mellrákkal küzd.

A színésznőt legutóbb nagyon rossz bőrben láttuk, amikor megjelent egy, a hátrányos helyzetű gyermekekért szervezett gálán. Azóta két hónap telt el, és talán már kevésbé sápadt a színésznő, de azért látszik rajta, hogy megviseli a betegsége.

Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2016 BEimages. No use without permission./Matt Baron/Bei/Shutterstock

Pitbull és Beyoncé tehet arról, hogy iszunk és cigizünk?http://www.life.hu/drlife/20160128-pit-bull-es-beyonce-miatt-alkoholizalnak-az-angol-fiatalok.htmlRengeteg videóban láthatnak a fiatalok dohányzó és alkoholizáló sztárokat, de különösen Beyoncé és Pitbull azok a sztárok, akik rossz hatással vannak a fiatal lányokra. Dr. Life--6 ok, amiért érdemes rendszeresen mozognodhttp://www.life.hu/drlife/20160127-mozogj-folyamatosan-igy-leszel-kreativ-es-jobb-alvo.htmlA legtöbben azért járunk edzőterembe, hogy mozogjunk és a sport minél izmosabb, szebb testet varázsoljon nekünk. Íme, még 6 ok, amiért megéri edzeni akkor is, ha totál fáradtak vagyunk. Dr. Life--Bajban van Kállay-Saunders Andráshttp://www.life.hu/drlife/20160128-kallay-saunders-andras-enekes-a-dal-2016-induloja-megbetegedett-virus-tamadta-meg-a-torkat.htmlAz énekes szombaton lépne A Dal színpadára, ám vírus támadta meg a torkát, András a rajongóitól kért erőt a gyógyuláshoz. Dr. LifeFotó: Bielik István - Origo"Teszem tovább a dolgomat" - Üzent Fehér Tibor, akit súlyos sérülést szenvedett a színpadonhttp://www.life.hu/drlife/20160128-feher-tibort-a-nemzeti-szinhaz-szineszet-sulyos-allapotban-vittek-el-a-mentok-porckorongserve-miatt.htmlA Nemzeti Színház fiatal művésze már túl van a nehezén, mert hatnak az infúziós kezelések. Dr. Life--Szétplasztikáztatta az arcát az egykoron dögös énekeső, Fergie http://www.life.hu/drlife/20160128-fergie-arca-szinte-teljesen-eltorzult-plasztikrem-lett-a-dogos-divabol-elkepeszto-foto.htmlA sztár a hétvégén Párizsban vett részt egy divateseményen, amelyen szinte alig lehetett felismerni a különböző szépészeti beavatkozások miatt. Igazi plasztikrém lett! Dr. Life--Mentővel szállították kórházba Fehér Tibor színészthttp://www.life.hu/drlife/20160128-feher-tibor-szineszt-mentovel-szallitottak-korhazba.htmlFehér Tibor a Szentivánéji álom című darabot játszotta, amikor egy rossz mozdulat következtében kizáródott a porckorongsérve. A színészhez mentőt kellett hívni. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.