Felmentette a TV2 a munkavégzés alól Majkát az édesanyja betegsége miatt

betegség TV2 Nagy Duett család Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csatorna az elkövetkező napokban nem számol A Nagy Duett műsorvezetőjével, mivel a sztárnak komoly családi gondjai adódtak. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, az énekes egy Facebookra feltöltött videóban mondta le romániai koncertjét. A Székelyhon.ro oldal azt írja, Majka az édesanyja súlyos állapota miatt mondta le a fellépést. Vasárnap estére azonban már minden lelkierejét össze kell szednie, hiszen A Nagy Duett élő adásában már szerepelnie kell - írja a Blikk.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A TV2 minden lehetséges módon támogatja az énekest, így könnyítve a családapa terhein. Lapinformációk szerint Majkának csak vasárnap este kell megjelennie a stúdióban, hogy felkészüljön a kezdésre - korábbi kamerapróbákon nem számoltak vele a héten. A munkatársak persze egy emberként szorítanak, hogy a rapper édesanyja, Ibolya néni mihamarabb felépüljön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.