Döbbenetes módon halt meg a nyuszilány, Katie May

Forrás: Instagram/Katie May -
halál Katie May kiropraktor Dr. Life
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves Katie May halála sokkoló: a szexi modell állítólag kiropraktornál járt a halála előtt. 

A tengerentúlon a kiropraktorok nagyon népszerűek: ők nem csontkovácsok, hanem olyan manuálterapeuták, akik a gerincre gyakorolt nyomással gyógyítják a testi bajokat. A Playboy-modell, Katie May állítólag egy ilyen szakembernél járt a halála előtt, ám a férfi feltehetően sérülést okozott az egyik nyaki artérián - a People magazin szerint ez vezetett a lány halálához.

Forrás: Instagram/Katie May

A modell feburárban hunyt el, miután stroke-ot kapott. Akkor nyomozás indult az ügyében, most pedig arra a megállapításra jutottak a szakértők, hogy a kiropraktor látogatása után kezdődtek a bajok.

A Los Angeles-i halottkém szerint a szakember úgy meghúzhatta a lány nyakát, hogy ennek következményeként elzáródott egy artéria, ami később stroke-hoz vezetett. Eljárás viszont nem indul a férfi ellen, mert ez tulajdonképpen egy baleset volt. A lány ugyanis a kórházba is bement, de már nem lehetett segíteni rajta.

Katie egyébként a halála előtt el is panaszolta a közösségi oldalán, hogy egy fotózáson megsérült a nyaka, és kérdezte az ismerőseit, vajon mivel tudná helyrehozni. Később arról is írt a bombázó, hogy ellátogatott a szakemberhez, ami nem volt számára épp fájdalommentes...

Katie May egyedül nevelte 7 éves kislányát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.