Egy fiatal lány rémisztó története kering a neten: Lucy Mathison állítása szerint egy démon miatt nem evett rendesen éveken keresztül. 

A Monkseatonban, Észak-Tyneside-ban élő Lucy Mathison történetéről számol be a Daily Mail. A lányt állítólag egy alak követte mindenhova, és azt mondta neki, hogy fejezze be az evést. A démon Annának nevezte magát, és kövérnek, értéktelennek titulálta a kislányt.

Forrás: Facebook/Lucy Mathison

Lucy ma már 18 éves, és 11 éve küzd anorexiával. 8 éves korában jelent meg életében a démon, aki azzal csúfolta, hogy a lány igenis kövér. Lucy 15 évesen rémisztő rajzokat készített arról, mi nyomasztotta, de ez, és az sem tűnt fel senkinek, hogy állandóan bő ruhákat hordott  - így érte el a 32 kilós súlyt.

Tavaly azonban az évekig tartó anorexia után öngyilkosságot kísérelt meg Lucy, akkor került végre kórházba. "Csak arra tudtam gondolni, hogy kövér és csúnya vagyok, és mindig másokhoz hasonlítgattam magam az iskolában. Nagyon féltékeny voltam a babáimra. Nem beszéltem senkinek a gondolataimról, és azt hittem, ha vékonyabb leszek, minden megoldódik. 

Forrás: Facebook/Lucy Mathison

A babák gyönyörűek voltak, hosszú hajjal, szép sminkekkel - én is olyan akartam lenni" - mesélte gyerekkoráról a beteg lány, aki hozzátette, volt olyan, hogy rosszul lett az iskolában az étkezése miatt, a démon, Anna azonban ilyenkor azt mondta neki, most már jó úton jár...