Így küzd az életéért Shannen Doherty

élet Shannen Doherty küzdelem rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly februárban jelentette be a színésznő, hogy mellrákkal küzd. Azóta folyamatosan harcol a betegség ellen, és képeivel próbálja bátorítani sorstársait is. Legutóbb feltöltött fotójával azt üzente, nem mindig van ereje a létezéshez egy kemoterápia után, de bátornak, erősnek és pozitívnak kell maradni.

Minden erejével küzd Shannen Doherty már tavaly február óta. Ekkor jelentette be, hogy mellrákja van, azóta pedig igyekszik saját, őszinte képei által erőt adni minden rákos betegnek. Sokszor mutatja meg, hogy így is tudja élvezni az életet, férje és családja pedig folyamatosan mellette áll. Ám nem szándékozik úgy beállítani a betegségét, mintha ez neki meg se kottyanna.

Forrás: Instagram/Shannen Doherty

Gyakran oszt meg olyan fotókat is, amin szenved, gyenge vagy éppen kétségbeesett. Ez utóbbi is ilyen, a képen egy kemoterápia után látható az ágyban szinte összemenve. A színésznő a fotó mellé leírta, hogy a kezelés bizony az ő erejét is el szokta venni. "A kemoterápia után nem mindig jó. Néha sokan nem képesek táncolni, enni, vagy egyáltalán arra gondolni, hogy van következő nap.

Néha azt érzed, nem tudod végigcsinálni.

Ez elmúlik. Lehet, hogy a következő napra, vagy 2, vagy 6 nap múlva, de eltűnik, és lehetségessé válik a továbblépés. A remény lehetséges. A lehetőség is lehetséges. Az én rákkal küzdő közösségemnek, és mindenkinek, aki szenved: maradj bátor. Maradj erős. Maradj pozitív" - írta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.