gyógyítás szemgolyó asszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő technikával gyógyít az idős asszony: szemgolyó nyalogatással gyógyítja a betegeit. Más országokból is elutaznak hozzá, hogy részt vehessenek a kezelésben.

Sokak szerint még a szemgolyónyalás gondolata is undorító, mások pedig órákat utaznak, és súlyos pénzt is fizetnek azért, hogy részt vehessenek benne.

Egy 80 éves boszniai idős asszony, Hava Celebic azért lett híres, mert állítása szerint bármit ki tud nyalni az emberek szeméből: fémreszelék, üvegszilánk szén vagy fűrészpor. Az idős nő azt állítja, hogy különleges képességével senki más nem rendelkezik, ezért nagyon szerette volna tovább örökíteni a tudást. Rokonai azonban undorodnak az ötlettől. - írta meg a Metro.

Sokak szerint még a szemgolyónyalás gondolata is undorító Forrás: Thinkstock

A különlegességéből adódóan, Hava Celebic meg is kéri az eljárás díját. Alkalmanként 10 eurót kell fizetnie annak, aki egy kiadós szemgolyónyalásban szeretne részt venni. Amerikából és Oroszországból is érkeznek hozzá betegek.

Nem csak Boszniában vannak érdekes egészségügyi eljárások: egy afrikai pap a cipőjével gyógyítja a nők vagináját.

Megbolondult Mischa Barton? Újból pszichiátriára kerülthttp://www.life.hu/drlife/20170127-mischa-bartont-mentalis-betegseg-miatt-vizsgaljak.htmlSegítséget kellett hívni Mischa Barton otthonához, mert a színésznő meghökkentő módon viselkedett. Kórházba szállították és a mentális állapotát vizsgálják.Dr. Life--Kiderült milyen betegséggel küzd Kánya Katahttp://www.life.hu/drlife/20170125-betegseg-miatt-kerult-korhazba-kanya-kata.htmlA híres műsorvezető a közösségi oldalán értesítette a követőit a szomorú hírről: betegség miatt kórházba kellett vonulnia. Dr. Life--Plasztikrém lett Linda Blairből: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170123-igy-nez-most-ki-linda-blair.htmlÍgy lett minden idők egyik legszebb színésznőjéből egy felismerhetetlen hasonmás. Dr. Life--Súlyosan megsérült Székhelyi Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20170127-megserult-szekhelyi-jozsef.htmlA Veres 1 Színház igazgatósága közleményben számolt be Székhelyi József balesetéről. A színész súlyosan megsérült: több bordája is eltört.Dr. Life--Courtney Barnes hatalmas fenekéből tartja el magáthttp://www.life.hu/drlife/20170125-courtney-barnes-illegalisan-feltoltott-fenekebol-tartja-el-magat.htmlMindig is hatalmas hátsóról álmodozott Courtney Barnes, ezért rengeteg illegális injekción esett át, hogy megnövelje méreteit. Akkora lett a hátsója, hogy már abból tartja el magát. Dr. Life--Influenzajárvány: újabb kórházakban rendeltek el látogatási tilalmathttp://www.life.hu/drlife/20170125-influenzajarvany-ezekben-a-korhazakban-rendeltek-el-latogatasi-tilalmat.htmlAz influenzajárvány miatt tovább bővült azon egészségügyi intézmények köre, amelyekben részleges vagy teljes látogatási tilalmat rendeltek el. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.