Szögeczky Ági vékonyabb, mint valaha

Forrás: Life.hu -
VV Ágica betegség fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Ágica a múltban is sokat küzdött a kilókkal, sosem volt teljesen elégedett a külsejével. Most azonban olyan vékony lett, amilyen még életében nem volt. Sokak szerint valamilyen betegség áll a fogyás hátterében. 

Szögeczki Ági mostanság kissé eltűnt a nyilvánosság elől. Ez érthető is, hiszen 2013 júliusában született meg kisfia, Patrick. Most azonban sokan aggódni kezdtek érte, mert még életében nem volt ennyire sovány.

VV Ágica 49 kilóra fogyott Forrás: Life.hu, fem3.hu

Ágica súlya eddig 60 kiló körül mozgott, de jelenleg az 50-et sem éri el. Sokan aggódni kezdtek az egykori villalakó túlzott soványsága miatt, attól tartottak, hogy valamilyen betegség állhat a fogyás hátterében. A híres anyuka elárulta, hogy minek köszönhető a hirtelen súlyvesztés:

"Nem vagyok beteg, noha tényleg mindenki azt hiszi. Büszke vagyok magamra, mert elmúltam negyvenéves, és soha nem voltam még 49 kiló. Volt, hogy sírtam, amikor megláttam magam a tévében, gusztustalannak láttam magam. Egy kilencnapos tisztítókúrát csináltam, csak inni lehetett. A negyedik napon már kikészültem, de végigcsináltam" – írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.