VV Ágica a múltban is sokat küzdött a kilókkal, sosem volt teljesen elégedett a külsejével. Most azonban olyan vékony lett, amilyen még életében nem volt. Sokak szerint valamilyen betegség áll a fogyás hátterében. 

Szögeczki Ági mostanság kissé eltűnt a nyilvánosság elől. Ez érthető is, hiszen 2013 júliusában született meg kisfia, Patrick. Most azonban sokan aggódni kezdtek érte, mert még életében nem volt ennyire sovány. 

VV Ágica 49 kilóra fogyottForrás: Life.hu, fem3.hu

Ágica súlya eddig 60 kiló körül mozgott, de jelenleg az 50-et sem éri el. Sokan aggódni kezdtek az egykori villalakó túlzott soványsága miatt, attól tartottak, hogy valamilyen betegség állhat a fogyás hátterében. A híres anyuka elárulta, hogy minek köszönhető a hirtelen súlyvesztés: 

"Nem vagyok beteg, noha tényleg mindenki azt hiszi. Büszke vagyok magamra, mert elmúltam negyvenéves, és soha nem voltam még 49 kiló. Volt, hogy sírtam, amikor megláttam magam a tévében, gusztustalannak láttam magam. Egy kilencnapos tisztítókúrát csináltam, csak inni lehetett. A negyedik napon már kikészültem, de végigcsináltam" – írta meg a Bors