Csernus Imre szerint minden a belső békén múlik

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu -
Csernus Imre pszichológia elfogadás bikini önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csernus Imre élő videóban érintett olyan témákat a közösségi oldalán, amelyekről még négyszemközt is nehéz lehet beszélni. Feltette a kérdést: bikini vagy fürdőlepedő? Érdekes válaszok érkeztek. 

Csernus Imre kérdése természetesen mélyebb tartalmat érint, mint amit elsőre gondolna az ember. A bikini ugyanis az önmagunk felvállalását szimbolizálja egy strandon, míg a törölközőbe burkolt test pont az ellenkezőjét.

Csernus Imre elárulta: minden az önbizalmon múlik Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

A híres pszichiáter szerint minden a belső békével van összefüggésben: aki jóban van önmagával és szeret a bőrében lenni, annak nem okoz gondot a megjelenés.

De azt is hozzátette, hogy nem minden külső, ugyanis egy csinos fürdőruhába bújtatott szexis nő megjelenése is lehet esetlen, ha nem szereti magát. Illetve egy ducibb hölgy is kelthet pozitív, dekoratív benyomást annak ellenére, hogy a teste nem tökéletes.

Ez pedig az önbizalommal van összefüggésben, ami Csernus szerint nagyon sokunkból hiányzik. És hogy hogyan lehet azt megszerezni, arról bővebben a videójából informálódhatunk.

Csernus Imre elárulta, hogyan lehetsz igazán jó nő

Mitől lesz igazán nő egy nő? Ez a kérdés rengeteg embert foglalkoztat, és mindenki mást gondol a valóságról. A világ egyik legnagyobb rejtélyét fejtette meg az ország kedvenc pszichológusa, Csernus Imre. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.