A gyógyulás útjára lépett Gidófalvy Attila

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
betegség Gidófalvy Attila zenész gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre egy igazi örömhír: Gidófalvy Attila egyre jobban van, és úgy tűnik, lassan visszakaphatja a jól megszokott életét. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, magas vérnyomással és cukorbetegséggel küzd Gidófalvy Attila, a Karthago együttes billentyűse. Nemrég pedig gerincdaganat miatt kellett megműteni. Őssejtoperáción esett át, ugyanis komoly fájdalmakkal küzdött, időnként már lehajolni sem tudott.

A szakemberek szerint a műtét jól sikerült, és szinte már a régi jól megszokott külsejével jelent meg egy sajtótájékoztatón. Attól eltekintve, hogy az 1976 óta növesztett legendás bajszát sajnos februárban le kellett vágatni, de szerencsére a bajusz visszanő.

Gidófalvy Attila állapota szerencsére bizakodásra ad okot Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Jól vagyok, minden rendben van, de azért várjuk meg a kontrollvizsgálatot. Jövő héten telik le a száz nap, akkor kell visszamennem, és minden kiderül" - mesélte vidáman Attila, aki láthatóan sokkal jobban van, és nagyon élvezi, hogy végre kiszabadult a kórház fogságából. A bajsza kapcsán pedig nevetve ennyit mondott:

"Majd az augusztusi Várkert bazáros bulira már megnő" - írta meg a Blikk.

Rékasi Károly visszatér a Barátok köztbe

Rékasi Károly sokáig nem épült fel a motorbalesete után, nagyon aggódtak érte a rajongói, és okkal. A nehezen gyógyuló lába miatt dolgozni sem tudott, sokáig kellett hiányolni őt a színpadról és a tévéből is. Anyagi gondokkal is küzdöttek, de úgy tűnik, hogy nemsokára rendeződik a helyzete. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.