Ezért élt komoly fájdalmakkal Freddie Mercury

Forrás: DPA/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Db -
betegség Freddie Mercury AIDS HIV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb eddig titkolt részlet derült ki Freddie Mercury egészségi állapotával kapcsolatban.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, a legendás zenész nagyon diszkréten kezelte a betegségét, nem akarta, hogy az egész világ tisztában legyen az állapotával. Tudatosan titkolta, hogy AIDS-es, hiszen félt attól, hogy egy perc nyugta sem lesz a sajtó miatt.

Az énekes 1991. november 24-én hunyt el, ám a nyilvánosság mindössze 24 órával később tudta meg, miben hunyt el.

Freddie Mercury lábának nem volt szinte egyetlen ép része sem Forrás: DPA/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Db

Egykori zenésztársa, Brian May, azonban olyan titkot árult el a halálesetről, amit eddig senki nem tudott. Ugyan már 26 éve, hogy Freddie életét vesztette, mégis időnként még kiderülnek olyan részletek, amelyeket a zenész nem hozott nyilvánosságra.

"Nem akarta, hogy nyilvánosságra kerüljön a betegsége, de igazából a lábával rengeteget küzdött. A végső stádiumban a HIV-fertőzés miatt már alig volt olyan része a lábának, amely ép lett volna. Egyszer egy ebéd közben megmutatta nekem, és még ő kért elnézést, amiért ilyen látvánnyal zaklatott. Komoly fájdalmakat élt át"írta meg a TheTimes.

Így titkolta súlyos betegségét Freddie Mercury

A Queen legendás énekese 25 évvel ezelőtt hunyt el AIDS-ben. Most kiderült, hogy állapotáról sokáig nem beszélt senkinek, még a családjának sem. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.