Bereczki Zoltánt hiába várták a rajongók hétvégi fellépésén, helyette Opitz Barbi állt színpadra. Kiderült, hogy a sztárnak komoly hangszálproblémái vannak, megszólalni sem tudott!

A rajongók Bereczki Zoltánt várták egy hétvégi fellépésén, helyette viszont Opitz Barbi állt színpadra. A színész ugyanis komoly problémával küzd, ezért muszáj volt pihennie. A menedzsere elárulta, hogy Bereczki Zoltánnak hangszálproblémái vannak, ezért megszólalni sem tudott, nemhogy énekelni.

Bereczki Zoltán komoly hangszálproblémával küzdFotó: Mudra László - Origo

"Bereczki Zoltán nagyon sajnálja, hogy nem tudott megjelenni a fellépésen, de sajnos komoly hangszálprobléma merült fel nála.Túlerőltette, ezért beszélni sem tudott, nemhogy énekelni. Az orvos szigorú némaságra ítélte őt, így pár napig meg sem szólalhat. Otthon pihenteti a hangszálait, hogy pénteken ott lehessen az enyingi nagykoncertjén. Megnyugtatok minden rajongót, az a buli biztosan nem marad el" - árulta el a Ripostnak a színész menedzsere.

Bereczki Zoltán már nem él egyedül: ő az új társa
Bereczki Zoltán már nem egyedül hajtja álomra a fejét, otthonában ezentúl mindig lesz valaki, aki izgatottan várja a hazatérését. Nézd meg, ki lett a színész új társa!