égési sérülés baleset Kánya Kata
Ijesztő fotó került fel Kánya Kata közösségi oldalára. A híres színésznő megégette magát főzés közben. 

Kánya Kata a közösségi oldalán osztott meg egy fotót, amelyen a hólyagosra égett kezét láthatjuk. A 64 éves híresség elárulta, hogy sütni szeretett volna, mikor a baleset történt. Szerencsére a követői együttéreztek vele, és sorra adták neki a tanácsokat kommentek formájában, hogy mivel enyhítse a fájdalmát.

A hírességért már sajnos év elején is aggódni kellett, mikor egy rejtélyesnek tűnő betegségben szenvedett. Akkor egy fotót is posztolt a közösségi oldalára a kórházból, ahol negyven fokos lázzal feküdt. Ám szerencsére kiderült, hogy mi áll a rosszullét hátterében, és sikeresen felépült. Remélhetőleg az égési sérülések kellemetlen tünetei is hamarosan megszűnnek majd.

Geri Halliwellt csúnyán megsebesítette a macskája: Videó! http://www.life.hu/drlife/20170828-geri-halliwellt-megtamadta-a-macskaja.htmlBizarr esetről számolt be a közösségi oldalán a Spice Girls egykori énekesnője. Dr. Life--5 ok, amiért mindig kimerültnek és kialvatlannak érzed magadhttp://www.life.hu/drlife/20170723-ezert-vagy-kimerult-es-kialavatlan.htmlTeremtsd meg a megfelelő környezetet az alvásra. Sokszor ugyanis azon múlik, hogy mennyire tudod kipihenni magad. Dr. LifeThinkstockRobbie Williams súlyos pánikbeteg - Felesége könnyek között vallotthttp://www.life.hu/drlife/20170827-robbie-williams-sulyos-panikbeteg.htmlRobbie Williams felesége, Ayda Field egy televíziós interjúban sírva vallotte be, hogy férje évek óta pánikbeteg. Dr. Life--Súlyos betegsége után újra zenélt Gidófalvy Attilahttp://www.life.hu/drlife/20170827-gidofalvy-attila-sulyos-betegsege-utan-ujra-zenelt.htmlA Karthago szombati koncertjén lépett ismét színpadra Gidófalvy Attila. Dr. Life--Pataki Zita csak gyógyszerekkel tud aludnihttp://www.life.hu/drlife/20170825-csak-gyogyszerekkel-tud-aludni-pataki-zita.htmlÉvekig nem tudott aludni Pataki Zita, a legkisebb zajra is felébredt. Azt hitte, a stressz miatt van, de a helyzet akkor sem változott, amikor egyenesbe jött az élete. Eldöntötte, kivizsgáltatja magát és nagyon meglepő eredményt kapott. Dr. LifeOrigoFriss házasok! Szerelmüket köszönhetik a mentőknekhttp://www.life.hu/drlife/20170825-szerelmuket-koszonhetik-a-mentoknek.htmlIsmerd meg a legromantikusabb magyar életmentő házaspárt! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.