Mindenki a 24 éves nőt hibáztatja a kisfiú haláláért, hiszen az ő kezében halt meg. 

A 24 éves Chelsea Love szellemként járkál az emberek között, mióta meghalt a nyolcnapos kisfia, Leo. Újra és újra felidézi magában a történteket, amiért mindenki őt tart felelősnek: az angol édesanya a babahordozóban fekvő kisfián látta, hogy nagyon álmos már, ezért kivette őt onnan, hogy betegye a kiságyába. 

Előtte azonban még leült vele egy kicsit a kanapéra, hogy a karjai közt ringassa néhány percig. Sajnos azonban olyan kényelmesnek bizonyult a póz, hogy a kétgyermekes édesanya álomba szenderült, és csak 1 órával később ébredt fel, mikor a férje falfehér arccal, üvöltve rázta fel őt. 

IllusztrációForrás: Shutterstock

A férj ugyanis már látta, hogy a kis Leo teljesen elkékülve fekszik az anyja karjai közt. Azonnal mentőt hívtak hozzá, és sikeresen újraindították a szívét, de sajnos túl sokáig volt oxigénhiányos állapotban, ezért károsodott az agya. 

Ezek után hiába volt kórházi körülmények között, gépekkel életben tartva, a szülőknek "muszáj volt" úgy dönteniük, hogy lekapcsolják őt a műszerekről. Chelsea-t rengeteg támadás érte emiatt, de ő ennek ellenére sem bújik el a nyilvánosság elől, mert szeretné, ha mások is tanulnának a helyzetükből - írta meg a TheSun