Zenésztársai elvesztésébe betegedett bele Zalatnay Cini, nagyon megviselte a folyamatos gyász.

Ahogy azt már korábban megírtuk, a közelmúltban két legendás zenésszel is szegényebb lett hazánk: először Aradszky Lászlótól búcsúzott az ország, majd nem sokkal utána Som Lajos távozott az élők sorából. 

Természetesen, a legnagyobb fájdalmat a zenészek családtagjai élik át, ám nem csak őket, hanem a kollégáikat megviselik a sorozatos traumák. Zalatnay Cini például arról számolt be, hogy a szomorúság és a belső feszültség legyengítette az immunrendszerét, így fogékonyabb lett minden betegségre. 

Zalatnay Saroltát teljesen kikészítette Aradszky és Som elvesztéseFotó: Margitay Klára/Life.hu

"Lajost a Rockmúzeumban még el tudtam búcsúztatni a barátokkal együtt, de a temetésre már képtelen voltam kimenni, olyan beteg lettem. Ledöntött a lábamról az influenza. Már a sírcsokrot is megvettem, de ezt sajnos nem tudtam kivinni a sírhoz" - mesélte az énekesnő, aki egyáltalán nincs meglepve azon, hogy így ágynak esett a veszteségek után. 

"Aradszky, majd Som. És így megyünk el egymás után. Az én korosztályom sem fiatalodik, ez a sorsunk. Természetesen ez az egész nagyon kikészít, ilyenkor könnyebben megbetegszik az ember" - írta meg a Ripost