Sebestyén Balázs sürgős műtétre szorult begyulladt vakbele miatt, és egyelőre még otthon lábadozik. Bár ő azt hittem, már kedden munkába állhat belátta, ez elhamarkodott kijelentés volt. 

Sebestyén Balázs hétvégén még gyermekeivel játszott, este azonban már kórházban volt. Kiderült, hogy a műsorvezetőnek begyulladt a vakbele, ezért sürgős műtétre szorult. A sztár mindenről tudatta rajongóit a közösségi oldalán, és megígérte, hogy kedden már újra hallhatják őt a rádióban. Ez azonban elhamarkodott kijelentésnek bizonyult, ezt már ő is belátta.

Sebestyén Balázs még nem tért visszaFotó: Szabó Gábor - Origo

"Nagyon szépen köszönöm a sok hozzászólást, az aggódó kommenteket, az érdeklődést az állapotommal kapcsolatban! Otthon vagyok már, gyógyulok, de azt hiszem kicsit elhamarkodottan jelentettem ki, hogy már kedden visszatérek! Nem megy azért ez ilyen gyorsan, de ha minden ok és bírni fogom, akkor csütörtökön már nagyon szeretném, hogy adásban legyek! Nagyon szuper orvos csapat dolgozott rajtam, nagyon kedves nővérekkel, ápolókkal, dokikkal, úgyhogy tényleg jó kezekben voltam, nekik is köszönöm" - írta Facebook-oldalán Sebestyén Balázs.