Tóth Andi kórházba került a Válótársak című sorozatban: videó

Válótársak kórház Tóth Andi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházba került Tóth Andi, vagyis az a karakter, akit a színésznő megformál a Válótársakban. A sorozatbeli szülei az ágya mellett virrasztanak.

Tóth Andi falfehéren fekszik a kórházi ágyban, mellette aggódva virrasztanak a szülei. Szerencsére nem a való életben történt baj, csupán a Válótársak című sorozatban. Az énekesnő, vagyis a szerepe szerint Noémi lett rosszul, sorozatbeli szülei, Dávid és Tamara pedig a kezét szorongatva várnak arra, hogy lányuk jobban legyen. Az apró részletből pontosan nem lehet tudni, mi is történt Noémivel, csak a sorozat következő epizódjából derül majd ki.

Cukorbeteg hírességekhttp://www.life.hu/drlife/20180107-sztarok-akik-cukorbetegsegtol-szenvednek.htmlUralkodókat és híres színészeket sem kímél a diabétesz. Az egyik elismert színésznő a kamerák előtt esett össze, majd heteket töltött kórházban, mert nem vette komolyan a betegségét. Dr. Life--10 évig napi 6 liter üdítőt ivott, rettenetesen néz ki a brit férfi fogahttp://www.life.hu/drlife/20180123-10-evig-napi-6-liter-uditot-ivott-rettenetesen-nez-ki-a-brit-ferfi-foga.html10 éven keresztül naponta 6 liter üdítőt ivott egy férfi, most megmutatta a fogsorát. Dr. LifeThinkstock4,5 kilós daganattal élt a fején a 14 éves kisifú: meghalt az letávolítása utánhttp://www.life.hu/drlife/20180123-4-es-fel-kilos-daganattal-elt-a-fejen-a-14-eves-kisifu-meghalt-az-letavolitasa-utan.htmlEmanuel 14 évig élt borzasztó daganattal a fején, mire végre sikerült találni olyan szakembereket, akik vállalták a műtétet. Sajnos azonban az operáció után a fiú meghalt. Dr. Life--Caramel felesége, Szilvi megmutatta szülés utáni testét: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180123-caramel-felesege-szilvi-megmutatta-szules-utani-testet.htmlCaramel felesége, Szilvi megmutatta szülés utáni testét. Ugyan 3 és fél év eltelt már a szülése óta, várandósságának nyoma még mindig látszódik a testén. Dr. Life--Neil Diamond bejelentette: Parkinson-kórban szenved, nem ad több koncertethttp://www.life.hu/drlife/20180123-neil-diamond-bejelentette-parkinson-korban-szenved-nem-koncertezik-tobbet.htmlNem koncertezik többé a Parkinson-kórban szenvedő Neil Diamond. Az énekes betegsége miatt már nem tudja végigcsinálni a fellépéseket. Dr. Life--Császármetszés: a megvágott arcú baba családjától nem kértek bocsánatothttp://www.life.hu/drlife/20180123-csaszarmetszes-a-megvagott-arcu-baba-csaladjatol-nem-kertek-bocsanatot.htmlCsászármetszés során ejtettek egy 1 centinél is nagyobb vágást a baba arcán Budapesten, az anya Facebookon kért segítséget a helyzet megoldására. A kórház és az orvos azóta sem kért bocsánatot a családtól.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.