Székhelyi Józsefnél nemrégiben tüdőrákot diagnosztizáltak, és most újabb CT-vizsglatot végeztek nála. Őszintén beszélt arról, hol tart a kezelés és arról, hogy mi vár még rá. 

"A CT-vizsgálat részben nagyon megnyugtató, nincs agyi-, csontvelő-, semmilyen áttét . Viszont a jobb lebenyben lévő daganat egy kicsit combosodik. Mármint a kemótól összezsugorodott állapotából újra elkezdett picit gyarapodni" - mondta a Borsnak Székhelyi József színész, akinél néhány hónappal ezelőtt tüdőrákot diagnosztizáltak. 

Székhelyi József harcol a rákkalForrás: Origo

"Nem lehet hátradőlni, még nincs legyőzve a „cucc". A következő lépés az új terápia kidolgozása. Ezzel most elleszünk egy darabig. „Bicskával" nem lehet hozzányúlni, mert szétszalad tetőtől talpig. Ez egy ilyen típusú rák. Kemóra vagyok ítélve" - folytatta Székhelyi József, aki betegsége ellenére sem hagyta abba a munkát. A Madách Színház Szerelmes Shakespeare-jében láthatja legközelebb a közönség.

"A VIDOR Fesztivált mi nyitjuk meg a Mr. Greennel, és Halpernt is játszom Szombathelyen, Győrben. Van dolgom, nem érek rá a szemét rákkal foglalkozni" - mesélte a lapnak a színész.