Oroszlán Szonjának köszönheti életét az ismert rendező, Gulyás Buda. Gór Nagy Mária férje egy forgatásról motorral tartott hazafelé, de balesetet szenvedett. Eszméletlenül fekve, az út közepén talált rá a színésznő.

Gulyás Buda operatőr, rendező jelenleg Fóton dolgozik, ott forgatja Dobó Kata Kölcsönlakás című filmjét, melyben Oroszlán Szonja is játszik. Gór Nagy Mária férje az egyik nap hazafelé tartva sszenvedett súlyos balesetet, életét szerencséjének és Oroszlán Szonjának köszönheti. A színésznő talált rá ugyanis az út közepén fekve, véresen és eszméletlenül. 

Kórházba szállították a rendezőt - Képünk iilusztráció"Forrás: Thinkstock "

"Nem tudunk sok mindent, csak amit egymástól hallunk. Buda hazaindult, de balesetet szenvedett. Az út közepén feküdt eszméletlenül, véresen, mellette az összetört, többmázsás motorja. Nem sokkal utána Oroszlán Szonja is hazaindult és rátalált" - mondta a Borsnak egy stábtag. "Ő hívta a mentőket és értesítette Buda nevelt fiát, mert Marit nem merte hívni. Az eszméletlen férfit a mentők kórházba szállították. Információink szerint agyrázkódást szenvedett, teste tele volt zúzódásokkal és nyílt sérülésekkel, melyeket a sebészek összevarrtak" - tette hozzá a munkatárs. A lapnak sikerült elérnie Gór Nagy Máriát is, aki csak szűkszavűan nyilatkozott. "A hír sajnos igaz, de bővebben nem szeretnék erről beszélni. Csak annyit, hogy nem tudok eléggé hálás lenni Szonjának, amiért megmentette Buda életét. Szerintem ő volt Buda őrangyala, a sors keze, hogy emiatt a szerep miatt hazautazott Amerikából" - mondta a színésznő.