Kárász Róbert egy ártatlan séta alkalmával szenvedett nagyon komoly sérülést: egy rosszul rögzített csatornafedél okozott neki nagy fájdalmat. 

Csúnyán összetörte magát Kárász Róbert, méghozzá egy rosszul rögzített csatronafedél miatt. Gyanútlanul sétálgatott, amikor tulajdonképpen bezuhant a csatornába. A műsorvezető úgy megsérült, hogy még hónapok kellenek ahhoz, hogy teljesen felépüljön.

Kárász Róbert komolyan megsérültFotó: Polyák Attila/Origo

"Egy hétvégi szabadtéri rendezvényre hívtak meg, amit nagyon vártam. Gyönyörű idő volt és ahogy sétáltam az étterem felé, ráléptem egy olyan csatornafedélre, ami láthatóan a helyén volt, valójában viszont rosszul volt rögzítve. Csak arra emlékszem, hogy félig bent vagyok a csatornában, a jobb lábam és a könyököm fogott meg. A csatorna öntöttvas pereme pedig végigzúzta a bal lábamon a sípcsontot" - árulta el Kárász Róbert az ATV-ben. A műsorvezetőt mentő látta el, úgy gondolta, ennyi elég is lesz a gyógyuláshoz, de végül be kellett mennie a traumatológiára: kiderült, hogy a zúzott seb alatt csonthártya is sérült. Egy hétig szinte lábra sem tudtam állni, hatalmasra dagadt a lábam, óriási nyílt seb keletkezett rajta. Ezután egy hónapon keresztül mindennap kötözésre és sebtisztításra jártam, utána már csak ritkábban" - idézi a Blikk Kárász Róbertet. Az orvosok szerint még legalább 2 hónap, mire csonthártya teljesen felépül.