édesanya lombikprogram 50 éves spermadonor embrió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
58 évesen lett édesanya az a brit nő, akitől hazájában tagadták meg a lombikprogramban való részvételt. A beavatkozást külföldön végezték el.

Carolyn 58 évesen döntött úgy, hogy szeretne édesanya lenni. Bele akart vágni a lombikprogramba, ám Nagy-Britanniában kora miatt elutasították. Végül külföldön elvégezték a beavatkozást, amiért forintra átszámolva nagyjából másfél milliót fizetett.

A nő 30 évesen ment férjhez, majd tízévnyi próbálkozás után az orvosa közölte vele, hogy meddő, ne is reménykedjen gyermekáldásban.

Ezt a mérhetetlen csalódást nem élte túl a házasságunk. Így a 40-es éveimre teljesen egyedül találtam magamat gyermektelenül. Nem így terveztem..." – idézi a nő szavait a Metro.

Próbált olyan férfiakkal randizni, akikkel esetleg valamilyen módon mégis tudna gyermeket vállalni, de nem járt sikerrel és azt vette észre, hogy kifutott az időből, az 50-es éveibe lépett.

Örökbefogadás is eszébe jutott, de tudta, hogy az egy nagyon hosszú folyamat, ráadásul át akarta élni, milyen érzés várandósnak lenni.

Carolyn 59 évesen hordta ki babáját Forrás: Shutterstock

Ekkor a barátai felhívták rá a figyelmét az embrió örökbefogadásra. Ezt az ő korában csak Cipruson és Indiában hajlandóak elvégezni. Orvosai azt mondták, a méhe jó állapotban van ahhoz, hogy kihordjon egy babát, ezért végül bevállalta a beavatkozást, amelyre Új-Delhiben került sor. Petedonornak egy 21 éves indiai nőt választott, spermadonornak pedig egy amerikai férfit.

A terhességem alatt sokan megbámulták a nagy pocakomat. Engem ez azonban egyáltalán nem érdekelt, büszke voltam rá."

Carolynnak a császármetszés során egészséges fia született, aki a Javed nevet kapta.

Gyász: elhunyt Orbán József, a 100 Folk Celsius frontemberehttp://www.life.hu/sztarok/20180730-elhunyt-orban-jozsef-a-100-folk-celsius-frontembere.html75 évesen elhunyt a 100 Folk Celsius frontembere, Orbán József. TV + SztárokOrigoFodor Zsóka nyilatkozott arról, hogy visszatérhet-e még a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20180730-fodor-zsoka-nyilatkozott-arro-hogy-visszaterhete-meg-a-baratok-koztbe.htmlMagdi anyus mindenkinek hiányzik a Barátok köztből, Fodor Zsókának is. Vajon visszatérhet még a sorozatba? Erre a kérdésre felelt sejtelmesen a színésznő. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÍme, a felvétel: ilyen volt Demi Lovato pár órával a túladagolása előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180730-ime-a-felvetel-ilyen-volt-demi-lovato-par-oraval-a-tuladagolasa-elott.htmlPár órával Demi Lovato kórházba szállítása előtt készült egy videó, ami a háttértáncosának szülinapi partin készült. A DailyMail hozta nyilvánosságra a felvételt.TV + Sztárok--Kiderült, ezért mondta le Pitbull a FEZENThttp://www.life.hu/sztarok/20180729-kiderult-ezert-mondta-le-pitbull-a-fezen-fesztivalt.htmlVéget ért a 2018-as FEZEN Fesztivál Székesfehérváron, ahol olyan világsztárok szórakoztatták a koronázási városba látogatókat, mint Prodigy, Dj BoBo, vagy éppen Flo Rida, aki Pitbull sajnálatos lemondása miatt került a fesztivál nagyszínpadára. Az utolsó előtti nap hatalmas vihara ellenére elégedett a főszervező, a Life.hu-nak elmondta, mit gondol az idei rendezvényéről, mint ahogy azt is elárulta, Pitbull miért mondta le a fehérvári fellépését a színpadra lépés előtt egyetlen héttel. TV + Sztárok--Így fest most a 74 éves Kovács Katihttp://www.life.hu/sztarok/20180729-igy-fest-most-a-74-eves-kovacs-kati-enekesno.htmlKözös fotót posztolt Kovács Kati énekesnővel Oláh Gergő. Az énekes nem tagadja, imádja a 74 éves hírességet...TV + SztárokOrigoA Call of Duty miatt dobta barátja a mexikói időjóst Yanet Garcíáthttp://www.life.hu/sztarok/20180729-a-call-of-duty-miatt-dobta-baratja-a-mexikoi-idojost-yanet-garciat-akit-a-maximnak-fotoztak.htmlÖsszesen hat millió hűséges csodálója van Yanet Garcíának, a szexi időjósnak, akit állítólag azért dobott barátja, hogy jobban tudjon fókuszálni a Call of Dutyra, és előrébb tudjon lépni karrierjében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.