Egy korábbi balesete miatt szeretett volna szépészeti beavatkozást egy fiatal nő, akinek a kozmetikusa hialuronsavas ajakfeltöltést ajánlott. El is végezte a befecskendezést, de ismeretlen anyagot juttatott a nő szájába: teljesen eltorzult az ara, és már soha nem lesz ugyanolyan.

Szépészeti beavatkozást szeretett volna elvégeztetni Jácinta egy korábbi balesete miatt. A kozmetikusa hialuronsavas ajakfeltöltést ajánlott számára, és el is végezte a beavatkozást mindössze 10 ezer forintért. Azzal hitegette vendégét, hogy felszívódik majd a folyadék, és semmi nem fog látszódni, de nem így lett. Hetekkel később teljesen eltorzult arccal ébredt: azonnal visszament a kozmetikushoz, aki elkísérte őt orvoshoz.

Nem tudták kiműteni a keletkezett csomókat anélkül, hogy ne metszettek volna idegetForrás: Tények

„Azt mondta, mondjam az orvosnak, hogy ez szilikonolaj, nem hialuronsav, mert akkor rögtön ki fogják venni a számból" – mondta a nő a Tényeknek, de nem műtötték meg a nőt. Plasztikai sebészhez fordult, de az orvos sem merte kivenni a csomókat, mert összenőtt az idegekkel. Több hónapig gyógyszeres kezelést kapott, de nem sok eredménnyel. A szakértő szerint illegális anyagot fecskendezhettek Jácinta szájába hozzátéve, hogy egy kozmetikus nem végezhet ilyen beavatkozást. Nem ő az egyetlen, aki pórul járt: a kozmetikus feljelentették.