Demjén Ferenc őszintén vallott egészségi állapotáról

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
agyérgörcs Demjén Ferenc combnyaktörés kóma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demjén Ferenc elárulta, hat napon keresztül kómában volt agyérgörcse után.

Demjén Ferencnek nagyon nehéz éve volt, hónapokig kórházban volt, és sokáig nem is énekelhetett. Mostanra viszont már jól van, bot nélkül tud sétálni és javában próbál év végi nagykoncertjére. A 73. születésnapját hamarosan ünneplő énekes a Story magazinnak most elárulta, mit élt át a kórházban és a rehabilitáció során.

Most már elárulhatom, legyőztem két combnyaktörést, egy agyérgörcsöt, kómát, és végigcsináltam egy kőkemény rehabilitációt. De itt vagyok, s leszek... Jól vagyok, persze minden relatív, mihez képest vagyok jól. (...) Újra meg kellett tanulnom járni. Az egyik törésemet megműtötték, a másik lábamnál szerencsére nem mozdult el a csont, így nem volt szükség beavatkozásra. Az újságok azt írták, balesetet szenvedtem, de nem tudom, baleset-e, ha az ember eszméletét vesztve elesik... Aztán következett az agyérgörcs és a kóma. Mint utólag megtudtam, a szakemberek akkor azt mondták, hogy ha három héten belül felébredek, van esély arra, hogy maradandó károsodás nélkül túléljem az egészet. Nos, én a hetedik napon ébredtem fel..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.