Soltész Rezsőt eltiltották orvosai a fellépésektől: nyárig pihennie kell

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
Soltész Rezső orvos Nyár fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soltész Rezső az eredetileg tervezettnél hosszabb pihenőt tart, de nem saját akaratából: az orvosai javaslatára tesz így. Remélhetőleg utána újult erővel tér vissza a színpadra. 

Soltész Rezsőnek le kellett mondania arról, hogy társaival együtt idézze meg a Táncdalfesztiválok hangulatát a nézők számára, ugyanis kórházi kezelésre szorult. Egy közleményben tudatta akkor a rajongóival, hogy sajnos egy jó darabig nem láthatják őt a színpadon. Eredetileg úgy tervezte, hogy márciusig fog pihenni, de sajnos tovább kell nélkülözniük őt a rajongóknak. Az énekes azonban nagy terveket sző, és alig várja, hogy visszatérhessen.

Soltész Rezső még nem térhet vissza a színpadra Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Konzultáltam az orvosokkal, akik azt javasolták, hogy toljam ki a pihenőidőmet egészen nyárig. Így legkorábban júniusban láthat a közönség. Természetesen sajnálom, de tele vagyok tervekkel, visszatérésem után egy új lemezen is gondolkodom. Szeretném, hogy még sokáig szóljon hangosan az ének" - mondta a Ripostnak Soltész Rezső.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.