A 32 éves anya azt állítja, hogy semmilyen alapbetegsége nem volt, ennek ellenére a koronavírus teljesen ledöntötte a lábáról, és olyan fájdalmat érzett a testében, amilyet még soha.

A koronavírus-fertőzés leginkább az idősebbeket és a krónikus betegségekben szenvedőket veszélyezteti, ettől azonban még a fiatal, egészséges embereknek is figyelniük kell és minden szükséges óvintézkedést be kell tartaniuk magukért és másokért. Erre szeretné felhívni a figyelmet Jess Marchbank, a 32 éves kétgyermekes anya, aki elkapta a koronavírust és annak ellenére, hogy állítása szerint semmilyen alapbetegsége nem volt, szörnyű fájdalmat érzett.
Az egykori gyermekápoló elmondta, tünetei március 20-án jelentkeztek egyszerű torokfájással, estére azonban a tünetei súlyosbodni kezdtek.

A kétgyermekes anya elmondása szerint nem szenvedett semmilyen alapbetegségben - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

„A valaha volt legszörnyűbb fejfájást éreztem, nem láttam rendesen. Sírtam a gyötrelemtől, úgy éreztem, lángolnak az izmaim. A mellkasom is nagyon fájt, nem tudtam kikelni az ágyból. Tudtam, hogy koronavírus, mert soha nem éreztem még ilyen fájdalmat" - mondta. Orvosi javaslatra otthonában maradt izolálva családtagjaitól, de állapota nem javult. Nem érzett illatokat és ízeket, ezért kórházba szállították.

A brit anyukát mára kiengedték, habár még köhög és a mellkasa is fáj. Elmondta, nem tudja, honnan kapta el a vírust, mivel ő és a családja is önkéntes karanténban éltek egy ideje – írja a The Sun.