A kétgyermekes koronavírusos anya, Jess Marchbank úgy érezte, felgyulladtak az izmai

anya fájdalom koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 32 éves anya azt állítja, hogy semmilyen alapbetegsége nem volt, ennek ellenére a koronavírus teljesen ledöntötte a lábáról, és olyan fájdalmat érzett a testében, amilyet még soha.

A koronavírus-fertőzés leginkább az idősebbeket és a krónikus betegségekben szenvedőket veszélyezteti, ettől azonban még a fiatal, egészséges embereknek is figyelniük kell és minden szükséges óvintézkedést be kell tartaniuk magukért és másokért. Erre szeretné felhívni a figyelmet Jess Marchbank,

a 32 éves kétgyermekes anya, aki elkapta a koronavírust és annak ellenére, hogy állítása szerint semmilyen alapbetegsége nem volt, szörnyű fájdalmat érzett.


Az egykori gyermekápoló elmondta, tünetei március 20-án jelentkeztek egyszerű torokfájással, estére azonban a tünetei súlyosbodni kezdtek.

A kétgyermekes anya elmondása szerint nem szenvedett semmilyen alapbetegségben - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Sírtam a gyötrelemtől, úgy éreztem, lángolnak az izmaim.

A brit anyukát mára kiengedték, habár még köhög és a mellkasa is fáj. Elmondta, nem tudja, honnan kapta el a vírust, mivel ő és a családja is önkéntes karanténban éltek egy ideje – írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.