Le kellett vágni egy nő ujjpercét, mert a manikűröse hibázott

Forrás: NORTHFOTO/SWNS/Jose Jackson -
műtét manikűr baleset köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Le kellett vágni egy idősebb asszony ujjpercét, mert a manikűröse belevágott a körmébe.

Jose Jackson története rendkívül hátborzongató, de nagyon tanulságos is egyben. Az 57 éves asszony 2017-ben ugyanis majdnem elveszítette a karját, mert ügyetlen manikűröst alkalmazott.

Az 57 éves asszony majdnem elveszítette a karját, mert ügyetlen manikűröst alkalmazott Forrás: NORTHFOTO/SWNS/Jose Jackson

A "szakember" éppen Jose körmein dolgozott, amikor váratlanul benyitott valaki a szobájukba. A manikűrös annyira megijedt ettől, hogy véletlenül belevágott az asszony körmének legérzékenyebb részébe, a kutikulába. (Kutikulának hívjuk azt a félhold alakú, fehér körömrészt, ami közvetlenül a körmünk tövében található.) A carmartheni asszonynak ez nyilván óriási fájdalmat okozott, ám ettől függetlenül folytatták a szépítő eljárást.

Jose ezt követően hazament, házilag bekötötte a sebet, ám ahogy teltek a napok, a sérülés egyre rosszabbul festett. Az ujja hatalmasra dagadt, a fájdalom pedig olyan mértékig volt elviselhetetlen, hogy muszáj volt orvoshoz fordulnia. A helyi kórházba érkezve szakorvosok vették kezelésbe, de még ők is elképedtek, mikor levették a kötést: Jose ujja szinte a felismerhetetlenségig eltorzult, eldeformálódott, a felszíne pedig legkevésbé sem volt bőrszerű.

Jose Jackson hatalmas összegű kártérítést kapott az ügyetlen manikűröstől Forrás: NORTHFOTO/SWNS/Jose Jackson

Sajnos meg kellett műteni, a műtét pedig azt jelentette, hogy le kellett vágni az érintett ujjpercét. Persze ahhoz képest, hogy még akár a karját is elveszthette volna, egész "olcsón" megúszta. Bár az enyhébb verzió is teljesen megváltoztatta az életet. Rengeteg dolgot nem tud már egyedül elvégezni, így nem csoda, hogy az ügyetlen manikűröstől hatalmas összegű kártérítést kapott - írta meg a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.