Koronavírusos lett Roy Horn, a híres tigrisidomár

Forrás: Science Photo Library via AFP/KTSDESIGN/SCIENCE PHOTO LIBRARY/Ktsdesign/Science Photo Library -
Siegfried és Roy koronavírus Roy Horn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Roy Horn is megfertőződött a koronavírussal, de egyelőre nincs ok az aggodalomra.

Nem úszta meg a koronavírust a világhírű idomárpáros sem: Siegfriedet és Roy-t is utolérte a fertőzés. Bár kettejük közül egyelőre csupán a 75 éves Roy Horn betegedett meg, társa érthetően nagyon aggódik érte - tudta meg az NBC.

Siegfried és Roy szóvívője a sajtó megkereséseire reagálva elmondta: Roy minden szükséges kezelést, orvosi ellátást megkap ahhoz, hogy meg tudjon birkózni a koronavírussal. Egyelőre pedig úgy tűnik, hogy a kezelések sikeresek, ugyanis semmilyen komoly szövődmény híréről nem tudunk. Úgy tűnik, Horn-t jobban próbára teszi az élet, hiszen kettejük közül csak ő mondhatja el magáról, hogy támadta már meg tigris fellépés közben.

Forrás: Facebook/Siegfried and Roy Fans Unite

Siegfried a betegség kapcsán bizakodó, nagyon reméli, hogy Horn könnyedén le fogja győzni. Arra kérte a rajongókat, hogy szurkoljanak együtt velük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.