Ez segített enyhíteni Zimány Linda fájdalmát

Forrás: Instagram/Zimány Linda -
derékfájdalom Zimány Linda pilates jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell fiatal kora ellenére igen komoly derék- és hátfájdalmakkal küzdött az elmúlt hónapokban, még infúzióra is kötötték, annyira rosszul volt. Szerencsére azonban Zimány Lindának sikerült megoldást találni a problémájára.

Linda sokat szenvedett az elmúlt időben, nagyon erős derék- és hátfájdalmak kínozták. Többször megvizsgálták, erős gyógyszereket kapott, infúzióra is kötötték, de semmi sem használt igazán. Ami viszont segített neki, az a jóga és a pilates, amit orvosai tanácsára próbált ki.

Zimány Lindának a jóga és a pilates segített. Forrás: Instagram/Zimány Linda

„Nehéz két hónapom volt tavaly ősszel. Szerencsére azonban sikerült rendbe hozni gyógytornával, gyógymasszázzsal, illetve manuálterápiával. Elkezdtem jógázni és pilatesre is járni. Ezek a mozgásformák nagyon jót tesz a mélyizomzatnak, és erősítik azon részeket, ahol a jövőben esetleg fájdalmi gócpont alakulhatna ki. Szóval, amióta az életem részévé váltak ezek a mozgásformák, nem tért vissza a fájdalom, és sokkal fittebbnek is érzem magam tőlük"

- mesélte Linda Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.