Rendszeresen orvos ellenőrzi majd a gyászoló Pécsi Ildikó egészségi állapotát

Forrás: smagpictures.com/Olajos Piroska -
gyász Pécsi Ildikó Szűcs Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykori tanítványa, Péterfi Csaba és régi barátjuk, bejárónőjük Anikó segíti a gyászoló Pécsi Ildikó. A színésznő a férfit fogadott fiaként szereti, és ahogy mindig, most is mindenben számíthat rá, éppúgy, ahogy az asszonyra is, aki 30 éve lett a család része.  

"Sajnos, van, amit nem tudunk helyette elintézni, a banki ügyeket is például csak személyesen lehet. Csodálom Ildikót, hogy fájdalma és betegségei ellenére képes végigcsinálni ezt a rettenetes időszakot. Nem tudom ugyanakkor, mennyit bír el lelkileg és fizikailag" – mondta el a Blikknek Péterfi.

"Ildikó többször felriadt éjjel, Anikó nyugtatta meg, vigasztalta, beszélgettek, fogta a kezét. Reggel orvos kezdett a művésznőnél, aki a körülményekhez képest rendben van. Anikó odafigyel mindenre, az önkormányzat pedig, ahogy az elmúlt évben is, gondoskodik arról, hogy mindennap ebédet szállítsanak a művésznőnek. Ettől függetlenül rendszeresen orvos ellenőrzi majd Pécsi Ildikó egészségi állapotát" – tette hozzá. Anikó 30 éve a szinte családtag, az utóbbi időben ő ápolta Szűcs Lajost.

A lapnak a színésznő is megszólalt, nyilatkozatát itt olvashatod.

Forrás: smagpictures.com/Olajos Piroska

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.