Egyetlen csók torzította el a gyönyörű nő arcát - Fotó

Forrás: Instagram/aimeegracey -
csók fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves Aimee Godden 14 éves korában vette először észre a testén megjelenő feltűnő égő vörös kiütéseket. Akkor csupán néhány helyen jelentek meg a fájdalmas foltok, ám 2018-ban egy ártatlannak tűnő csóktól ez rosszabbodott.

A fiatal nő akkor New Yorkban ünnepelte az újévet. A jól ismert éjféli csóknál pedig csókolózott egy idegen férfival. Partnerét azelőtt és azóta sem látta, de biztos benne, hogy az okozhatta a jelentős romlást arcbőrén.

„Az orvosom szerint egy vírust kaptam el tőle, ami az addig kezelhető, bőrömön megjelenő égő foltok elszaporodásához vezetett" - nyilatkozta a fiatal lány, akinek egész testét vörös foltok borítják.

Egyetlen csók torzította el Aimee Godden arcát Forrás: Instagram/aimeegracey

Goddent annyira megviselte a betegség, hogy nem mert kimenni az utcára, sőt barátaival is megszakított minden kapcsolatot, annyira szégyellte kinézetét. Lakásából az összes tükröt leszedte, mert nem bírta elviselni a látványt.

Sajnos jelenleg nem áll rendelkezésére megfelelő gyógyszer, ami segíthetné gyógyulását és eltüntetné ezeket a testéről. Sminkkel sem tudja mindig elfedni őket, hiszem a legtöbb kozmetikum egy idő után nagyon irritálja a gyulladt bőrfelületeket és csak ront az állapotán.

Most azonban kiállt a nyilvánosság elé, hogy felszólaljon a bőrhibák miatt kiközösített sorstársai mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.