A 34 éves Aimee Godden 14 éves korában vette először észre a testén megjelenő feltűnő égő vörös kiütéseket. Akkor csupán néhány helyen jelentek meg a fájdalmas foltok, ám 2018-ban egy ártatlannak tűnő csóktól ez rosszabbodott.

A fiatal nő akkor New Yorkban ünnepelte az újévet. A jól ismert éjféli csóknál pedig csókolózott egy idegen férfival. Partnerét azelőtt és azóta sem látta, de biztos benne, hogy az okozhatta a jelentős romlást arcbőrén. 

„Az orvosom szerint egy vírust kaptam el tőle, ami az addig kezelhető, bőrömön megjelenő égő foltok elszaporodásához vezetett" - nyilatkozta a fiatal lány, akinek egész testét vörös foltok borítják.

Egyetlen csók torzította el Aimee Godden arcátForrás: Instagram/aimeegracey

Goddent annyira megviselte a betegség, hogy nem mert kimenni az utcára, sőt barátaival is megszakított minden kapcsolatot, annyira szégyellte kinézetét. Lakásából az összes tükröt leszedte, mert nem bírta elviselni a látványt.

Sajnos jelenleg nem áll rendelkezésére megfelelő gyógyszer, ami segíthetné gyógyulását és eltüntetné ezeket a testéről. Sminkkel sem tudja mindig elfedni őket, hiszem a legtöbb kozmetikum egy idő után nagyon irritálja a gyulladt bőrfelületeket és csak ront az állapotán.

Most azonban kiállt a nyilvánosság elé, hogy felszólaljon a bőrhibák miatt kiközösített sorstársai mellett.