Kiengedik a kórházból Pécsi Ildikót

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Pécsi Ildikó Szűcs Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben veszítette el férjét, Szűcs Lajost Pécsi Ildikó. A színésznő ezt követően egy hetet töltött egy főváros közeli kórházban, különböző vizsgálatot végeztek rajta. Vérnyomását és a vércukorszintjét állították be, illetve vitaminkúrával erősítsék a szervezetét. Most azonban úgy tudni, elhagyhatja a kórházat, az első útja pedig elhunyt férje leendő nyughelyéhez vezet a máriabesnyői temetőbe.

"Ildikó jól van, számos vizsgálatot végeztek rajta. Sikerült stabilizálni a vérnyomását és a cukrát is. A vitaminkúrától sokkal jobban van már, így hazaengedik a hét végére. A művésznő nagyon készül lélekben a jövő heti temetésére, hiszen rendkívül fontos számára, hogy férje életéhez, sportmúltjához és házasságukhoz méltó szertartáson búcsúzhasson el mindenki a sportlegendától" – tudta meg a Blikk, a család barátjától, L. Péterfi Csabától.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Szűcs Lajostól, a magyar sporttörténelem ikonikus alakjától augusztus 5-én a szurkolók, futballrajongók nyilvánosan búcsúzhatnak el 14 órától az FTC Groupama Arénában. A sportlegenda hamvait tartalmazó focilabda formájú urnát másnap a máriabesnyői bazilika díszudvarán ravatalozzák fel, ahol délelőtt 10 órától Gödöllő Város Díszpolgárának nyilvános búcsúztatóját tartják. A temetés szűk családi körben zajlik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.